Klubbmesterskapet 2023

I år forsøkte vi oss med å legge til en ekstra stableford klasse for damer og herrer for å se om dette ville øke påmeldingen til klubbmesterskapet.
Drøyt 60 spillere stilte i de forskjellige klassene og noen var så heldige at de kunne delta i flere.

Lørdagen var helt fantastisk med sol, lite vind og ett par mygg som ivrig fulgte spillet på banen. Banemannskapet skal igjen ha ros for banen de kan presentere til oss.
Raske greener, tette fairwayer og en rough som skaper litt utfordring. Alt i alt var banen helt strøken.

Amund Pettersen fikk også oppleve alle golferes drøm på hull 6 på den 2. runden. Han satte like gjerne ballen i hullet fra utslagsstedet. Dermed var årets 2. Hole In One et faktum.

Søndagen derimot var en helt annen historie. Himmelen åpnet seg igjen for n’te gang denne måneden og vi kunne lese på nettet at flere og flere klubber rundt oss måtte avlyse søndagens runder.
Hos oss var historien en annen. Selv om regnet fosset ned, var banen helt nydelig. Flotte og raske greener, ikke noe tilfeldig vann foruten hull 15 og alt var duket for en spennende avslutning på årets KM. Spennende ble det også. Ingenting var avgjort før ballen var hullet ut på siste hullet.

Resultatene kan dere finne her:

Vi gratulerer alle vinnere takker alle spillere for en flott KM helg. Nå er det bare å trene inn mot neste år for å se om vi klarer å utfordre de helt på toppen.

Herre: Pål Sønsteby
Dame: Ella Nathalie Brun
Junior Jenter: Ella Nathalie Brun
Junior Gutter: Sindre G Sognli
Senior Damer: Eva Neskvern
Senior Herrer: Frode W Brun
Senior Herre 70+: Trond Baardseng
Stableford Herrer: Sindre G Sognli
Stableford Damer: Eva Neskvern