Hektisk sesongstart

 

Sesongstarten for deltakerne på ESAG gruppa har vært hektisk. Like etter at banen åpnet for sesongen, reiste vi på nasjonal turnering i regi av foreningen Ett slag av gangen til Kragerø 22 og 23 mai. En flott tur med mye fin golf! Vi fikk møtt deltakere i Ett slag av gangen fra hele landet, knyttet nye bekjentskaper og spilt mye golf sammen. En stor takk til Elverum Kommune for at erfaringskonsulent Jon Andre Haugen på Grip/Annekset kan være med oss på slike turer.

 

Tirsdag 13.juni deltok vi på vennskapsturnering gjennom nettverket til Ett slag av gangen her i Innlandet. Vi fikk besøk av tidligere gruppedletaker Patrik Nyberg som var med oss å spilte denne dagen. Det gjorde at vi kunne stille med 2 flighter.

 

 

Tirsdag 20.juni hadde  vi besøk av Simen  Bauer fra Sens som jobber med deltakere i Ett slag av gangen. Han informerte litt om hvilke muligheter som finnes, snakket med et par av deltakerne 0g ble med oss ut på banen. Den gode samtalen finner ofte sted mens man er ute på banen og spiller.

 

 

 

Ukentlig møtes vi på tirsdager kl. 10.00 hvor vi starter med en liten treningsøkt og/eller oppvarming og en kopp kaffe. Så går vi ut og spiller 9 eller 18 hull.