For våre nye og gamle samarbeidspartnere

Hvorfor være samarbeidspartner med Elverum Golfklubb?

  1. Markedsføring og synlighet: Ved å samarbeide med en golfklubb får bedriften muligheten til å eksponere seg for et bredt publikum av golfspillere og tilhengere. Dette kan føre til økt merkevarekjennskap og eksponering for bedriftens produkter eller tjenester.
  2. Målrettet markedsføring: Golfklubber tiltrekker ofte et bestemt demografisk segment, for eksempel personer med en interesse for sport og fritidsaktiviteter. Dette gjør det mulig for bedriften å målrette markedsføringen mot en spesifikk målgruppe som passer bedriftens produkter eller tjenester.
  3. Bedriftens sosiale ansvar: Å være en samarbeidspartner med en lokal golfklubb kan styrke bedriftens omdømme og sosiale ansvar. Dette kan være spesielt viktig hvis bedriften ønsker å vise engasjement for lokalsamfunnet og støtte lokale idretts- og fritidsaktiviteter. Golfklubbens gratis tiltak for barn og unge, Ung Start, er nettopp en slik aktivitet.
  4. Kunde- og ansattengasjement: Å tilby fordeler for kunder og ansatte gjennom samarbeidet med en golfklubb kan bidra til å bygge lojalitet og engasjement blant både eksisterende og potensielle kunder og ansatte.
  5. Forretningsnettverk: Samarbeid med en golfklubb gir også bedriften muligheten til å bygge relasjoner med andre bedrifter og enkeltpersoner i lokalsamfunnet gjennom felles arrangementer og aktiviteter.
  6. Tilgang til fasiliteter og arrangementer: Som samarbeidspartner kan bedriften dra nytte av tilgang til golfklubbens fasiliteter for bedriftsarrangementer, kundepleie eller teambuilding-aktiviteter